Close

0 thought on “Im validating my raid spot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Discussion in ' Hardware ' started by ITgirlJun 26, Log in or Sign up. Com Support Forums. I can enter the RAID utility but there is no repair or rebuild option.

The following info is shown at boot. I came across the following suggestion. Well I Russian girls online dating scams fixed my RAID 0 array - you can only do this if both the hard discs in the raid 0 array work properly - which uses FastTrak raid controllerby rebuilding it. First you gotta delete the array it will ask u if u want to delete the bootsector, say NO because this will delete all the files from your harddiscs.

Before deleting it make sure you write down the stripe number if you can't remember it in your head. Then you have to reboot, and choose 'Define Array' option. Rebuilt the array using the same stripe number as the array you had before had. When it asks you if you want to format the drives say NO. After rebuilding the array you have to reboot again and windows will start loading.

Before you enter windows it will do a system error check to check for bad sectors etc. I did it and didn't get any bad sectors. When the system disc check is complete windows works just as it did before your array crashed!

I've gotten this problem once already and lost over gb of data because everyone said that I'm screwed, well they're wrong! My hardware was fine. ITgirlJun 26, Thanks to all of you for looking at my post. As it Im validating my raid spot out I deleted Im validating my raid spot array but one of the two harddrives was completely dead so impossible to rebuild the array.

I'll never know if the method suggested in my previous post works and hope I never have to find out. ITgirlJun 29, I was installing RealVNC on a new clients server. They have three servers all running Windows and I was assessing what work they were going to need and how i was going to back them up. Now I was in panic mode.

I took the server back to my office and called Promise and their technical support said it appears the machine has two RAID Im validating my raid spot arrays, using Western Digital Raptors and that the only way to recover the array was to send the drives in to a data recovery specialist. Well, that's several thousands of dollars and takes time we don't have. I thought if I could clone the drives to 'working' drives that might solve the problem, but Acronis doesn't recognize their format out of the RAID controller, so that was a bust.

I thought the controller itself might be bad or need resetting, so I put two spare sata drives I had laying around my office into it Im validating my raid spot created an array and installed Windows XP with no problem. Put the old drives back in, and they still didn't work. Then I did some Google searching and found this post within 90 seconds. I tried what you suggested with the second array first data only and it worked! So I backed it up and then did it to the first Im validating my raid spot next, and it worked!

It's booted back into Windows server as we speak! You are amazing! Especially since the extra performance won't make a difference since they only use the servers for file servers and nothing Im validating my raid spot. They don't even have a domain, host their own email or web page. The bottleneck is the ethernet adapter. What was this guy thinking?! Anyway, I'm seriously indebted to you not only for saving this data and configuration, but for this education.

Now I know. Thank you!!! I have a new client who I was evaluating their support and backup needs. Im validating my raid spot have three Windows servers. I shut it down but when I turned it back on, it wouldn't post. Put a new power supply in and it posted, but said the array was 'offline'. It said both arrays were offline. I was pretty freaked out and called Promise technical support and they said because it was RAID 0, there was nothing I could do but send the drives in for professional data recovery services, which my client does not have the time or money to do.

They all passed! I took two spare SATA hard drives I had laying around my office and plugged them into the server Im validating my raid spot configured them as a RAID 0 array, just to see if the controller was bad or not. It worked just fine and I installed Windows XP. I did a Google search and within 90 seconds, found your post and tried it and it worked to recover both arrays perfectly!

You are a genius! Now, why this clients previous tech would create two RAID 0 arrays and not one RAID 5, Black curvy naked ass this server holds the most important data for the whole company, I'll never now. But once I image the system now that its working I'm going to make it a RAID 5 like it should have been from the beginning.

Without finding your post, I don't know what I would have done. I owe you!!! Last edited: Nov 2, Hi ITGirl I don't know if you're still on this Im validating my raid spot I've Im validating my raid spot searching everywhere for a problem like mine, this has been the first post I've seen in 2 days that speaks of RAID-0 with a drive missing from the array I'm using Intel Rapid Storage Technology v.

I have 1 drive sitting outside the array and one sitting inside the Sweta vasu prasad seksi nangi image This Naked lesbian pic. com a lot of data I'm very scared about taking a step in any direction Anything will help I may have to email you, considering nothing has been posted here for a year exactly.

Anything you can help with will be much appreciated. The13thSonNov 1, ITGirl - Not sure if you're still around but - Thank you! I thought that I was done for, I really did. Your solution definitely saved me hours of stress but given my propensity to impatience and panic measures I'm glad that I found your solution first as I'm sure I would have ended up making things worse and losing everything. One tip for Im validating my raid spot in the same situation - I have 2 disks that make up a stripe and the first time I tried this it didn't work because of the order that I selected the disks in.

It said my stripe was healthy but didn't boot, I tried swapping the order of the disks in the stripe Im validating my raid spot it booted. ITGirl - Marriage? Just say the word. You must log in or sign up to reply here. Show Ignored Content. Your name or email address: Do you already have an account? No, create an account now. Yes, my password is: Forgot your password?


© 2019
Sugar mummy » On-line sex video clips genuine sex enthusiasts  arhicve